lauantai 15. elokuuta 2015

Koska meillä on joulu/So this is Christmas


Täällä jatkuu jouluisten elokuvien katselu, ja vuorossa oli: "Koska meillä on joulu" eli "So this is  Christmas".  Tämä on lähes 2 tunnin kuva. Usein ennen elokuvan alkua vähän pelkään, että jos on tylsä kuva niin miten jaksan katsella kokonaan. No tämän kanssa ei ollut sitä ongelmaa!

Elokuva kertoo uusioperheen elämästä - ja vaikeuksista. Perheen vanhempia ovat äiti Sharon ja isä Bill, ja lapsia Sharonin poika Jason, sekä Billin tytär Ashley. Sharon vaikuttaa hieman kiireiseltä uranaiselta, eikä hän olekaan ihan kartalla poikansa asioista. Jasonin asiat eivät niin hyvin ole, kuin päällisin puolin näyttäisi. Eli hän on siis urheilija, jolla on suloinen Angel-tyttöystävä, mutta siinä ei ole ihan kaikki... Entä Ashley taas? Ashley kiitää baarista toiseen ystävättärensä Nicolen kanssa, eikä kummankaan tytön asiat oikein ole kunnossa. Isä Bill on sympaattinen mies, joka aivan selvästikin yrittää välttää riitelemistä niin vaimonsa kuin tyttärensä kanssa.

Ashleyn elämään tulee muutos. Muutos tulee perheen apumiehen, Macin, muodossa. Mac alkaa houkutella Ashleyta mukaan vapaaehtoiseksi ohjaamaan lasten joulunäytelmää. Myös perheen koira alkaa saamaan enemmän huomiota ahkeran Macin ansiosta. Ja kuvaan astuu myös komea nuori Jonathan.

Mutta paljon pitää tapahtua, ennen kuin viimein ollaan joulussa.

Täytyy sanoa, että tämä tarina vei mukanaan, ja vaikka välillä oli aika rajujakin kohtauksia (huom. ikäraja 16 vuotta), oli tämä todella tunnelmallinen elokuva, josta pidin, erityisesti lopusta. Kyllä tämä jää katsottaviin elokuviin, jonka varmasti aina ennen joulua saatan uudelleen katoa.

Oletko sinä nähnyt tätä elokuvaa? Mitä pidit? Mukavaa lauantaita! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommentistasi ❤