sunnuntai 23. elokuuta 2015

Joulun 2015 koristelutrendit


Törmäsin netissa tämän vuoden joulun koristelutrendeihin, ja ajattelin jakaa ne teidän kanssa, jos vaikka jotain kiinnostaa. Itse olen kyllä vannoutunut vanhojen koristeiden käyttäjä, mutta ostan joka vuosi aina muutaman uuden koristeen. Eli tällaisia koristeita tänä vuonna on pinnalla maailmalla:

Huurrelasiset koristeet luovat "jäistä" tunnelmaa, ja jatkavat voittokulkuaan. Tänä vuonna ne yhdistetään samppanjan, mintunvihreän ja vaaleansinisen sävyihin. (Hm. jännää)

Sinisen eri sävyt ovat myöskin pinnalla, ja ne yhdistetään metallinsävyihin sekä ruskeaan. (Tämä on minusta kiva juttu, sillä tykkään käyttää jouluna sinistä. Meillä taitaa olla vielä jokunen sininen kuusenpallokin, vaikka talon kissat ovat tehneet kovasti töitä vuosien varrella hävittääkseen ne!)

Metallinsävyt ovat koristeissa tosiaankin suosittuja, esim. kultaiset, hopeiset ja kupariset kuusenpallot, ja jos kaipaa niiden sekaan väriä, voi lisäksi laittaa esimerkiksi viininpunaisia, smaradginvihreitä tai jopa turkooseja kuusenpalloja. (Nämä sävyt eivät minuun niinkään osu ja uppoa.)

Retrovärit ovat myös joulukoristeissa in. (Niin, miksei olisi? :))

Glitterväreissä punainen ja vihreä valoittavat maailmaa. (Näistä minäkin tykkään)

Piparminttu Twist on myös nyt pinnalla, eli punainen ja valkoinen, jossa ripaus vihreää, ja nämä nimenomaan hassuissa koristeissa kuten tontun jaloissa. (Tahtoo sellaiset!)

Puiset koristeet täältä Pohjolasta rantautuvat muualle maailmaan tänä vuonna, kuten pöllöt, oravat ja ketut. (Ne ovat kaikki myös kivoja)

Valkoiset esineet ovat myös suosittuja, kuten erimalliset talot. Muita suosittuja koriste-esineitä ovat peura, poro, enkeli, enkelinsiivet, linnut, riikinkukko ja jouluseimi Beetlehemissä. (Minun suosikkejani näistä ovat tietenkin enkelit ja enkelinsiivet <3)

Ylipäätänsä vanhoja traditiovärejä ovat punainen, kulta, valkoinen ja samppanja. (Tykkään oikeastaan kaikista)

Saa nyt sitten nähdä, että millaisia koristeita meillä täällä Suomessa on? Mielenkiinnolla odotan, sillä aion ostaa muutaman persoonallisen kuusenkoristeen, ja tietenkin siis toivon, että täällä meilläkin olisi niitä piparminttu twist tontunjalkoja :).

Millaiset joulukoristeet ovat sinun suosikkejasi tänä vuonna? Iloista sunnuntaita! :)

6 kommenttia:

 1. Perinteiset nyt aina, mutta turkoosin väriset kuusenkoristeet kelpaisivat mulle. :) Aaah, smaragdinvihreä olisi ihana. <3

  VastaaPoista
 2. Nyt toivotaan, että myös niitä tulee meillä markkinoille :).

  VastaaPoista
 3. Ihanalta kuulostaa. Punainen,harmaa ja valkea ovat kyllä ykköset minun joulussani. Mutta myös hopea ja tuo jää ovat ihania. Eiköhän sitä meillekin eksy muutama uutuus koriste. Kiitos kivasta info paketista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä, kiva jos tästä oli iloa! :) Niinpä, aina tulee muutama uutuus hommattua. Samalla niihin jää muistijälkiä aina siitä joulusta, kun ne osti :).

   Poista
 4. Meillä on useana vuonna ollut sinisiä ja hopeisia palloja kuusessa. Ja varmaan samalla värityksellä mennään tänäkin vuonna. ;) Meillä on niin suuri kuusi, että siihen menee hirmuinen määrä palloja ja uudistamiseen kuluisi aika paljon rahaakin. :D Mutta tykkään kyllä edelleen niistä palloista ja muutamia Muumi-palloja on myös, kun lapset niistä niin kovasti tykkäävät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu meillä, on aina iso kuusi, joten kalliiksi tulisi hommata joka vuosi uudet koristeet. Lisäksi niihin vanhoihin koristeisiin liittyy ihania muistoja <3
   Siniset pallot ovat muuten olleet vähän paitsiossa, jos oikein muistan, joten kiva, jos niitä tulisi nyt enemmän, ne ovat hienoja! Mielestäni sininen on kaunis väri myös jouluna :).

   Poista

Ilahdun kommentistasi ❤